duminică, februarie 28, 2021
5.6 C
Craiova

Răzvan Pîrcălabu, reales președinte al Federației Române de Lupte

Astăzi au avut loc alegerile pentru ocuparea functiilor de conducere ale Federatiei Romane de Lupte. Răzvan Pîrcălabu a fost ales, cu unanimitate de voturi, pentru un nou mandat în funcţia de preşedinte. Este al treilea mandat pe care Pîrcălabu îl obține la conducerea acestui for.

„Îmi propun în primul rând cât mai multe medalii internaţionale pentru luptele româneşti. În special o medalie olimpică la Tokyo, la fel şi la Paris în 2024. De curând am înfiinţat o fundaţie care sper eu să atragă cât mai mulţi parteneri şi cât mai mulţi luptători pentru a promova sportul nostru”, a afirmat el.

Preşedintele a dezvăluit că în perioada următoare Federaţia Română de Lupte va începe construcţia unui complex sportiv de pregătire la Râşnov dedicat sportivilor săi şi nu numai.

„Îmi propun în acest mandat să începem lucrările de construcţie la un complex de pregătire aflat în proprietatea Federaţiei Române de Lupte. Acesta va fi construit din venituri proprii şi sponsorizări. Avem deja terenul la Râşnov, chiar la poalele domeniului schiabil Braşov. Complexul sportiv va include o sală cu zece garnituri de saltea, hotel cu 150 de locuri de cazare şi restaurant, un centru de recuperare, cabinet medical, sală de conferinţe şi de şedinţe, dar şi un teren sintetic de fotbal în aer liber pentru antrenamentele în aer liber ale luptătorilor”, a spus el.

„Este un loc strategic, în centrul ţării. Sper eu ca odată cu inaugurarea de anul ăsta a Aeroportului Internaţional Braşov să atragem la acest complex cât mai multe loturi naţionale străine în parteneriat şi pregătire cu loturile noastre. Astfel rezolvăm o mare problemă a luptelor româneşti, pentru că sportivii vor avea sparring parteneri. În plus, cu acest complex vom avea ocazia să facem autofinanţare. El va genera venituri, pentru că va fi pus la dispoziţie contra cost la preţuri mult mai convenabile pentru toţi cei care doresc să vină aici în cantonament. E va fi deschis tuturor cluburilor, loturilor sportive, indiferent de disciplină”, a adăugat Răzvan Pîrcălabu.

La Adunarea Generală Ordinară şi de Alegeri au participat 98 din cei 192 de membri afiliaţi ai federaţiei.

Cei trei vicepreședinți ai FRL au fost votați, tot în unanimitate, la Adunarea Generală de Alegeri: Constantin Borascu, Alexandru Ballai și Constantin Iancu, iar membrii Biroului Federal FRL au reprimit și ei încrederea pentru un nou mandat:

– Adrian Dacica

– Anton Arghira

– Ferenc Gyarmati

– Gigi Pambuca

– Mircea Doru Dumitrașciuc

– Constantin Scuturiciu

– Georgiana Filip

La Adunarea Generală de astăzi a asistat o delegaţie oficială din Turcia, condusă de Onder Yakşi, directorul de protocol al Federaţiei Internaţionale de Lupte (UWW).

Un slătinean în biroul federal

Slătineanul Constantin Scuturiciu face parte din Biroul federal al FRL.

Este unul dintre cei mai titrati antrenori de lupte din Slatina, a pregatit si format multiplii campioni nationali si internationali. In prezent este antrenor al CSM Slatina.

Felicitări tuturor si succes in campania de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo !

Ultimele stiri

Polițiștii șpăgari de la Olt, ajutați de Curtea de Apel Craiova: flagrantul e respins!

Probele prin care era dovedit flagrantul în cazul celor patru polițiști șpăgari de la Poliția Rutieră Olt au fost...

Mai multe articole din aceeasi categorie