marți, mai 18, 2021
13 C
Craiova

Reduceri de 10% la călătoria în Europa cu trenul pentru seniori

Pentru călătoria cu trenul în Europa a seniorilor (persoane cu vârste de peste 60 de ani), CFR Călători recomandă oferta Interrail Pass, care vine cu reduceri de 10% pentru ambele variante comercializate: Interrail Global Pass și Interrail One Country Pass. Oferta este valabilă atât la clasa I cât și la clasa a II-a.

Interrail Pass pentru seniori reprezintă o variantă avantajoasă şi relaxantă de a explora continentul european, la preţuri atractive. Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate, dar trebuie să fie însoțiți de un adult.

Călătorii nelimitate

Spre deosebire de alte variante de călătorie, Interrail Pass permite o mai mare flexibilitate, ţinând cont că această ofertă dă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în  33 de ţări europene  sau doar într-o ţară la alegere, în timpul perioadei de valabilitate.

Oferta Interrail Global Pass este valabilă şi pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors.

Cu Interrail Global Pass se poate călători în toată Europa și se poate opta pentru:

  • varianta flexibilă utilizare 4 zile din 1 lună de valabilitate, 5 zile din 1 lună de valabilitate, 7 zile din 1 lună valabilitate, 10 zile din 2 luni de valabilitate, 15 zile din 2 luni de valabilitate);
  • varianta continuă (utilizare 15 zile continuu, 22 zile continuu, 1 lună de zile continuu, 2 luni de zile continuu, 3 luni de zile continuu).

Ţările în care este valabil Interrail Global Pass–ul sunt: Austria, Belgia, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Danemarca, Elveţia, Estonia,  Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Irlanda, Luxemburg, Letonia, Lituania, Marea Britanie, Muntenegru, Macedonia, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ungaria.

Interrail Global Pass este valabil și în ţara de reşedinţă doar pentru o călătorie dus-întors.  Interrail este o legitimaţie de călătorie nominală şi este valabilă numai însoţită de paşaport sau un act de identitate.

Deşi Interrail Global Pass oferă acces nelimitat de călătorie în ţările participante, anumite trenuri necesită rezervarea unui loc care se plăteşte suplimentar.

Detalii despre tarife preț întreg și alte informații sunt disponibile pe site-ul CFR Călători, la secțiunea Trafic Internațional / Interrail. Le puteți descoperi AICI.

Oferta Interrail Pass este vândută în birourile CFR Călători – staţii şi agenţii CFR Călători deschise traficului internaţional. Pentru informații despre circulația trenurilor internaţionale, călătorii pot solicita informaţii și la numărul de telefon 021.314.5528.

Ultimele stiri

Dragnea, trimis în judecată în dosarul privind ceremonia lui Donald Trump

Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată a lui Liviu Dragnea - pentru două fapte de trafic de influență...

Mai multe articole din aceeasi categorie