Regele a murit, trăiască regele!

 A trecut și moțiunea, acum ar trebui să ne reluăm activitațile cotidiene, dar fără să ne imaginăm că va curge lapte și miere, așa cum ne promit de ani buni părțile “beligerante”. Un nou inceput. Al câtelea, oare? In niciun caz ultimul, pentru ca la noi e ca la nimeni, adică niciodată liniște, pace și rațiune.

Nu intrăm în dezbateri , speculații sau interpretari pe temă, ci incercăm doar să ne păstrăm neutrailtatea față de aceste interminabile situații care nu ne fac deloc bine. Nu felicităm pe nimeni pentru că nu există invingători și învinși în rândul oamenilor politici. Ei sunt mereu câștigători…

Considerăm doar că orice om de bună credintă , cu un nivel mediu de cultură, sau chiar minim, dar care a trait o parte din perioada de dupa 1990 in România este capabil sa inteleaga că luptele interminabile, declarate, inevitabil, de către oamenii nostri  politici ca  fiind în slujba cetățenilor acestei tări, vizeaza mai mult interese personale sau de grup, iar nota de plată va fi incasată tot din buzunarul aceluiași  popor român.

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu