vineri, iulie 12, 2024
37.9 C
Craiova

Restricţii rutiere în Craiova, în ziua meciului România-Suedia! Vezi pe ce strazi nu vor circula masinile!

Primăria Municipiului Craiova anunţă că  în vederea  desfăşurării  partidei de fotbal dintre echipele României şi Suediei ce va avea loc în ziua de 27 martie 2018 pe stadionul „Ion Oblemenco” din municipiul Craiova, se va restricționa circulaţia rutieră astfel:

În ziua de 27 martie 2018, intervalul orar 15.00-24.00, se va restricţiona circulaţia rutieră pe bulevardul Ştirbei Vodă, de la intersecţia cu bulevardul 1 Mai şi strada Bibescu, până la intersecţia cu strada Râului, pe ambele sensuri de mers.

În ziua de 27 martie 2018, intervalul orar 19.00-24.00, se va restricţiona circulaţia rutieră pe următoarele sectoare de drum:

-Strada Sfântu Dumitru;

-Strada Matei Basarab, de la intersecţia cu bulevardul Ştirbei Vodă până la intersecţia cu -Strada Madona Dudu;

-Bulevardul Ştirbei Vodă, de la intersecţia cu Calea Unirii până la intersecţia cu bulevardul 1 Mai şi strada Bibescu, pe sensul de mers către stadionul Ion Oblemenco;

-Strada Bucovăţ, de la intersecţia cu strada Elena Teodorini până la intersecţia cu strada Câmpia Islaz.

Accesul în zonele restricţionate va fi permis pentru mijloacele de transport în comun şi pentru autovehiculele care deţin permis parcare pentru zona stadionului.

 

Ultimele stiri

Primarul ales Mario De Mezzo: „Echipa PNL Slatina este pregătită de astăzi să preia guvernarea locală”. Care sunt prioritățile anunțate

Liberalul Mario De Mezzo, cel care a câștigat alegerile locale din 9 iunie pentru funcția de primar al Slatinei,...

Mai multe articole din aceeasi categorie