joi, ianuarie 27, 2022
-3.1 C
Craiova

Primarul Slatinei: Aștept mii de oameni la Revelionul din Parcul Tineretului

Primarul Slatinei, Emil Moț, îi invită și în acest an pe toți iubitorii de spectacole și distracție în aer liber să petreacă Revelionul în oraș. „În acest an noutatea este că Revelionul are loc în parcul Tineretului, în care Primăria a făcut foarte multe investiții. Sper să vină foarte mulți oameni. Aștept câteva mii”, a declarat Emil Moț pentru euroolteniainfo.com.

Primăria a demarat procedurile de organizare și selecție a ofertelor pentru Revelion 2020 din luna noiembrie, prin procedură simplificată.

În seara de 31 decembrie pe scena din parc vor urca Trupa Alutus, apoi Matteo. De la 23.20 începe programul celor de la Direcția 5, alături de care slătinenii vor trece în noul an. Nu va lipsi nici focul de artificii, după cum ne asigură primarul. Pe 19 decembrie Direcția 5 a susținut un concert la Slatina și artiștii s-au declarat încântați de public. „Slatina, seară perfectă! Vom reveni aici!”

Ultimele stiri

VIDEO. Liderul Sindicatului „Aluministul” explică situația de la ALRO Slatina

Constantin Popescu, liderul Sindicatului „Aluministul” din ALRO Slatina a explicat, în cadrul emisiunii „Rațional”, ce se întâmplă la ALRO. https://www.youtube.com/watch?v=U6GOcORynUY

Mai multe articole din aceeasi categorie