Revenire de 5 stele la CS Universitatea Craiova! Fostul capitan s-a intors si a semnat un contract pe 4 ani!

CS Universitatea Craiova a “repatriat” unul dintre cei mai cunoscuti jucatori care au evoluat pentru echipa din Banie: Bogdan Vatajelu. Fostul fundas stanga s-a intors de la Sparta Praga, echipa la care plecase in urma cu doi ani si jumatate pentru o suma de 1,4 milioane de euro.

Bogdan Vătăjelu a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe 4 ani, cu opțiune de prelungire pe încă un an. Fotbalistul mai avea un an de contract cu echipa din capitala Cehiei.

“Fost căpitan al echipei noastre, idol al tribunelor, peste 100 de meciuri în tricoul alb-albastru, 8 goluri și 7 pase decisive. Așa l-am putea descrie cel mai ușor pe cel care ne-a încântat de atâtea ori privirile prin incursiunile de pe partea stângă. Vătă a efectuat vizita medicală în capitală, iar după aceea a sosit în cantonamentul Universității Craiova din Neustift im Stubaital, Austria”, se scrie pe pagina oficială a clubului din Bănie.

Bogdan Vătăjelu nu a reusit sa se impuna la Sparta Praga, echipa pentru care a jucat 39 de meciuri, a marcat un gol și a dat 11 pase decisive. El a fost imprumtat de praghezi la FK Jablonec (14 meciuri, 2 goluri și o pasă decisivă).

Jucătorul oltean are șase selecții și trei goluri pentru naționala U17 a României și patru selecții la U19. A debutat la naționala mare într-un meci amical cu Bulgaria, desfășurat la data de 7 februarie 2015.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of