Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Rockfest Transalpina s-a incheiat! Au fost doua zile in care cele mai tari trupe de rock din tara au concertat la 1.600 de metri altitudine!

Vineri, 27 iulie şi sâmbătă, 28 iulie a avut loc la Ranca cel mai mare festival de rock al momentului, organizat la 1600 metri altitudine – singurul festival de acest tip la nivel naţional. 

Ajuns la cea de-a doua ediţie, Rockfest Transalpina a reunit în zona Rânca unele dintre cele mai bune trupe rock din ţară.

Principalul organizator al Rockfest Transalpina a fostConsiliul Judeţean Gorj, care a luat în calcul organizarea mai multor evenimente în sezonul estival, astfel încât să fie atraşi cât mai mulţi turişti în regiunea montană a Gorjului.

A fost un concert-maraton care a debutat pe 27 iulie, la ora 18.00 şi s-a incheiat cu mult după miezul nopţii, pe 28 iulie. Programul festivalului a fost definitivat de către organizatori. Pe 27 iulie au concertat pe scena de la poalele Munţilor Parâng: Ovidiu Anton, Bucovina, Celelalte Cuvinte şi renumita trupă Iris.

Pe 28 iulie au cantat, la Rânca, Ember Fire, Scarlet Aura, Bucium, Dave Evans & The Rock.

Concertul de la Rockfest Transalpina a fost transmis pe TVR HD, în simulcast – vineri şi sâmbătă.

VEZI GALERIE FOTO

 

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of