Rockfest Transalpina este in plina desfasurare la Ranca! Vezi ce formatii de top canta la cel mai mare festival de rock din zona montana!

In acest weekend se desfasoara la Rânca, Gorj, cel mai mare festival de rock al momentului organizat într-o zonă montană. Este singurul festival de acest tip care are loc la nivel naţional.

Ajuns la cea de-a doua ediţie, Rockfest Transalpina reuneşte în zona Rânca unele dintre cele mai bune trupe rock din ţară. Principalul organizator al Rockfest Transalpina este Consiliul Judeţean Gorj, care a luat în calcul organizarea mai multor evenimente în sezonul estival pentru zona Rânca, astfel încât să fie atraşi cât mai mulţi turişti în zona montană a Gorjului.

Festivalul are loc în zilele de 27 şi 28 iulie. Va fi vorba de un concert-maraton care a debutat pe 27 iulie, la ora 18.00 şi se va încheia cu mult după miezul nopţii, pe 28 iulie. Programul festivalului a fost definitivat de către organizatori. Pe 27 iulie au concertat pe scena de la poalele Munţilor Parâng: Ovidiu Anton, Bucovina, Celelalte Cuvinte şi renumita trupă Iris. De asemenea, pe 28 iulie vor cânta la Rânca Ember Fire, Scarlet Aura, Bucium, Dave Evans & The Rock.

Sursa: gds.ro

Foto: Tvr

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu