Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Romania face istorie la CE de handbal feminin! Victorie fabuloasa in fata Norvegiei, principala favorita la titlu, si fetele noastre sunt la un pas de semifinale!

România a nfacut din nou un meci magnific la Campionatul European de handbal feminin si s-a impus în fața Norvegiei, scor 31-23. Nationala  noastra merge cu 4 puncte în faza grupelor principale si este ca si calificata in semifinalele competitiei.

România a fost perfectă în prima repriză. A rezistat ritmului năucitor cu care nordicele își înspăimântă rivalele și a marcat la aproape fiecare atac în primele 10 minute.

Cristina Neagu a fost din nou la un nivel extraordinar, secondată de revelația serii, Laura Chiper. Extrema dreaptă a marcat 4 goluri din primele 4 tentative.

Crina Pintea a avut o nouă seară de grație, la fel ca Melinda Geiger și Eliza Buceschi. Dacă în fața Germaniei s-a remarcat Denisa Dedu, astăzi a fost rândul Iuliei Dumanska, exasperantă pentru ofensiva adversă.

Norvegia și-a amintit că este cea mai titrată echipă din istorie și a dat semne de revenire în debutul părții secunde. Tricolorele au avut nevoie doar de o descătușare. După 7 minute fără gol marcat, Neagu a reușit o nouă execuție marcă înregistrată.

Din acea clipă echilibrul s-a rupt definitiv. Dumanska a închis poarta, iar imaginația fetelor noastre nu a avut limite. Elevele lui Ambros Martin au punctat din toate zonele și s-au impus, scor – .

România merge în grupa principală cu 4 puncte, la fel ca Olanda. Norvegia și Ungaria merg cu două, în timp ce Germania și Spania cu niciunul.

Primele două formații din grupă se califică în semifinalele competiției.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of