joi, decembrie 9, 2021
1 C
Craiova

Românii visează să fie ajutor de șef de post în Poliție! La Gorj, 35 pe loc

Postura de ajutor de șef de post în Poliția Română le surâde multora, dovadă stand cifrele impresionante ale celor care au aplicat.

În medie, aproape 20 de candidați pe loc s-au înscris pe posturile de ajutor de șef de post.

Poliția Română anunță oficial că 8.161 de candidați s-au înscris la concurs pentru cele 412 posturi de ajutor șef de post, prin încadrare directă, din sursă externă.

Cei mai mulți candidați s-au înscris în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, respectiv 378 de persoane, pe 15 posturi scoase la concurs.

Cea mai mare concurență este la Inspectoratul de Poliție Județean Gorj, unde sunt înscriși peste 35 de candidați pe loc, respectiv 211 candidați, pe 6 posturi scoase la concurs.

Pentru aceste posturi poate candidat oricine are cazier curat și îndeplinește câteva alte condiții minime, inclusiv permis auto categoria B. Dacă reușește să fie admis în sistem, va urma o pregătire de câteva luni la una dintre școlile Ministerului de Interne.

Posturi în Oltenia

În principal, e vorba de posturi în mediul rural. Așa cum am mai precizat, acestea sunt localitățile valabile pentru Oltenia:

Olt: Post de politie Poboru, Topana, Obârșia, Urzica, Vădăstrița, Movileni.

Dolj: Afumați, Catane, Negoi, Unirea, Amărăștii de Jos, Valea Stanciului.

Gorj: Aninoasa, Căpreni, Cușeți, Stejari, Berlești, Bumbești Pițic

Mehedinți: 11 posturi – Ilovăț, Hinova, Husnicioara, Grozești, Voliac, Branistea, Vânători, Vrata, Bălăcița, Corlățel, Svinița.

Vâlcea: Dănicei, Fârtățești, Valea Mare, Tetoiu, Racovița, Titești.

 

Ultimele stiri

MEDICINA DENTARĂ

MEDICINA DENTARĂ MEDICINA DENTARĂ Publicată de Euro Oltenia Info pe Miercuri, 8 decembrie 2021

Mai multe articole din aceeasi categorie