vineri, iulie 1, 2022
22.9 C
Craiova

Rotaru explică de ce l-a ales pe Laszlo Balint: „Rezultatele nu îl recomandă, dar e organizat”

Noul antrenor al Universității Craiova, Laszlo Balint, a fost prezentat ieri echipei. Finanțatorul Mihai Rotaru a explicat, la Digi Sport, de ce l-a ales: „Balint este extrem de meticulos și organizat, avem încredere în el. Rezultatele nu îl recomandă, eu vorbesc de organizare. Noi, la Craiova, ne dorim agresivitate, iar echipele domnului Balint au dat tot timpul dovadă de acest lucru. Dacă vă uitați pe statistici, noi suntem pe ultimele locuri la pressing în jumătatea adversă, la interceptări. Cred că, dacă le dăm jucătorilor această agresivitate, putem obține mai multe lucruri“, a explicat Mihai Rotaru.

Acționarul Științei a anunțat că vrea să aducă măcar doi jucători în această vară:

„Targetul este să aducem între doi și patru jucători, dintre care unul sau doi să fie titulari. La asta lucrează Cârțu și Copilu. Ne interesează zona fundașilor centrali pentru că nu stăm bine deloc acolo“.

Aseară a avut loc primul antrenament al alb-albaștrilor sub comanda noului antrenor, relatează gds.ro.

Lotul prezent la reunire i-a cuprins pe Pigliacelli, Lazar, Vlăsceanu, Vătăjelu, Vlădoiu, Papp, Găman, Benga, Brășfăleanu, Nețoiu, Screciu, Mateiu, Nistor, Gustavo, Căpățînă, Danciu, Sala, Vînă, Roguljic, Koljic.

Pentru alb-albaștri urmează vizita medicală. Aceștia sunt așteptați azi la Policlinica pentru Sportivi Craiova. Mâine se va pleca în cantonament în Austria.

Ultimele stiri

Acuzații de delapidare la BRD: percheziții și în Olt, Gorj și Vâlcea

Polițiștii din Capitală fac percheziții în București și alte 12 județe într-un dosar în care este vizat un fond...

Mai multe articole din aceeasi categorie