luni, septembrie 27, 2021
24.7 C
Craiova

Sacul și peticul: Dana Budeanu se mărită cu Hrebenciuc Junior

Fosta soție a patronului tabloidului „Cancan”, Dana Budeanu, și fiul fostului lider al PSD, Viorel Hrebnciuc, Andrei, sunt gata să-și unească destinele, după cum anunță presa mondenă.

Tabloidele scriau, în luna mai a anului trecut, că Dana Budeanu şi Andrei Hrebenciuc trăiesc o poveste de dragoste, însă el ar fi fost căsătorit în momentul în care a început relaţia celor doi. Recent, ea a postat pe Instagram o fotografie cu un inel, însoțită de textul „Eu nu ies la întâlniri, eu mă mărit”, ceea ce a dus la concluzia că se va căsători.

Andrei Hrebenciuc tocmai a scăpat de închisoare. Atât el, cât și tatăl său, fostul lider PSD, au fost condamnați acum o săptămână la câte doi ani de închisoare. Decizia nu e definitivă, ei pot face apel. În cazul lui Andrei Hrebenciuc, pedeapsa e cu suspendare.

Dana Budeanu a devenit cunoscută în mediul online după ce a realizat rubrica „Verdict politic” pe site-ul Știri pe surse. În această rubrică ea i-a făcut campanie electorală directă prietenei sale, Gabriela Firea, pentru Primăria Capitalei și a atacat în mod constant atât PNL, cât și USR-Plus, cărora le spune „USRI Doi și-un sfert”.

Ultimele stiri

Premieră în România: organizăm Campionatul European de Tenis de Masă

Pentru prima dată, România organizează cea mai importantă competitie europeană a anului, 2021 GAZPROM  European Table Tennis Team Championships....

Mai multe articole din aceeasi categorie