duminică, februarie 28, 2021
5.6 C
Craiova

Salubritate Craiova reia programul cu publicul din 15 mai

SC Salubritate Craiova SRL reia programul cu publicul precum și încasările la casieria societății, începând din data de 15.05.2020. Acestea au fost suspendate în data de 25 martie, odată cu intrarea în vigoare a Ordonanței militare privind instalarea stării de urgență.

Potrivit unui comunicat al companiei, programul cu publicul va fi zilnic, de luni până vineri, între orele 8 și 12. În cadrul ghișeului unic amenajat în incinta societății se va putea face plata facturilor, se vor putea întocmi contracte și depune cereri sau documentații pentru obținerea avizului tehnic, fiind luate măsuri pentru respectarea distanței de minim 1,5 metri între clienți.

Programul cu publicul rămâne unul redus față de cel normal și operatorul încurajează în continuare cetățenii și persoanele juridice să folosească mijloacele electronice pentru a transmite cereri, sesizări și alte documente, la adresele de e-mail office@salubritate-craiova.ro, craiovacurata@yahoo.com și salub_craiova@yahoo.com. Abonații pot solicita telefonic asistență la numerele 0251/422.733 (dispecerat, apelabil non stop) și 0251/414.660, interior 122 (Serviciul Abonați) sau interior 106 (Compartiment Relații cu Publicul). 

„Reamintim abonaților că pot cere, folosind una dintre modalitățile de contact amintite, primirea facturii lunare automat, prin e-mail. De asemenea, clienții societății pot achita contravaloarea facturilor utilizând mijloacele de plată alternative: plata prin internet banking, la unitățile bancare sau în magazinele partenere PayPoint”, anunță cei de la Salubritate.               

Se reia distribuirea de recipiente pentru deșeuri

Tot din 15 mai se reia și activitatea de distribuire a recipientelor de precolectare a deșeurilor, urmând să fie soluționate în perioada următoare toate cererile de repartizare sau înlocuire de europubele depuse în perioada stării de urgență.

Programul de lucru cu publicul la magazia societății din strada Fluturi va fi zilnic, de luni până vineri, între orele 8 și 12.

Program normal cu publicul la Adăpostul Breasta

Tot începând din data de 15.05.2020, iubitorii de animale vor putea vizita Adăpostul canin Breasta și vor putea adopta conform programului obișnuit, respectiv de luni până vineri, între orele 10.00-14.30 și sâmbăta și duminica, între 11.00 și 13.00.

Ultimele stiri

Polițiștii șpăgari de la Olt, ajutați de Curtea de Apel Craiova: flagrantul e respins!

Probele prin care era dovedit flagrantul în cazul celor patru polițiști șpăgari de la Poliția Rutieră Olt au fost...

Mai multe articole din aceeasi categorie