duminică, mai 22, 2022
24.4 C
Craiova

Salubritate Craiova: S-au strâns 6 tone de gunoi după Revelion

Compania de salubritate a Primăriei Craiova a făcut un „bilanț” după acțiunea de curățenie din centrul orașului, după Revelion. Nu mai puțin de 6 tone de gunoi au fost strânse fie cu mâna, fie cu mașinile, după plecarea petrecăreților. Contactat de euroolteniainfo.com, purtătorul de cuvânt al SC Salubritate Craiova SRL a declarat că „muntele” de gunoi a fost la fel de mare ca la Revelionul trecut.

Sticle, cioburi, petarde

„Imediat după terminarea evenimentului organizat in centrul Craiovei pentru marcarea trecerii dintre ani, am inceput salubrizarea perimetrului, respectiv pe strada A.I. Cuza și în zona Centrului istoric, atât manual, cât și mecanizat. Am ridicat deșeuri de diverse tipuri, de la sticle și cioburi de sticlă, pahare de unică folosință și ambalaje de plastic, hârtii, precum și resturi de materiale pirotehnice. În total, am colectat peste 6 tone de gunoi, o cantitate aproximativ egală cu cea de anul trecut. În mod evident, încurajăm craiovenii să nu abandoneze deșeuri în spațiul public, indiferent de momentul pe care îl sărbătoresc. Însă, la fiecare final de an am fost pregătiți să intervenim în cazul în care acest lucru nu se respect”, ne-a declarat Cristina Ghenea, purtător de cuvânt.

Mihail Genoiu, primarul Craiovei, a postat pe pagina sa de Facebook câteva imagini cu angajații de la salubritate în timpul acțiunii de curățenie. El a ținut să sublinieze faptul că aceștia au fost la datorie cu promptitudine.

Ultimele stiri

Președintele Ungariei, Katalin Novak, face mișcare în centrul Clujului

Katalin Novak, președintele Ungariei, se află în vizită în România. Ea și-a început ziua cu un pic de mișcare...

Mai multe articole din aceeasi categorie