Sarbatoarea Zilelor Municipiului Targu Jiu ii aduce in capitala Gorjului pe cei de la Holograf si The Motans! Evenimentul se va suprapune cu alegerile europarlamentare!

În acest an, Zilele Municipiului Târgu Jiu vor cădea exact în perioada alegerile europarlamentare. Duminică, 26 mai, atunci când se vor încheia manifestările dedicate orașului lui Brâncuși, este și ziua în care vor avea loc alegerile. Pentru ca Zilele Municipiului să se poată desfășura va fi nevoie de aprobarea Prefecturii Gorj: „O să facem o adresă și o să așteptăm răspunsul. În principiu, nu ar trebui să fie probleme, dar vom face o adresă și o să primim și un răspuns oficial“.

Primarul Romanescu spune că data sărbătorii Sfinților Împărați Constantin și Elena, protectorii orașului, va fi în săptămâna în care vor avea loc alegerile: „Sărbătoarea Sfinților Împărați Constantin și Elena nu poate fi schimbată în funcție de alegeri parlamentare, europarlamentare, locale sau prezidențiale. Sunt sfinții care patronează municipiul Târgu Jiu. Dacă data respectivă este foarte bine stabilită, nu poate fi schimbată, pentru că nu pot fă sărbătoriți în altă perioadă. Aceste Zile se desfășoară de mai mulți ani în aceeași perioadă“.

In acest an, liceenii vor fi rasfatati cu ocazia sarbatorii. Astfel, vor fi doua baluri: Balul Bobocilor si Balul Absolventilor, la ultimul fiind programat un concert The Motans, pe 23 mai.

Duminica, in ultima zi a evenimentului, va fi un super-concert al trupei Holograf, care se va desfasura pe Insulita Jiului.. Nu in ultimul rand, locuitorii din Targu Jiu vor putea sa ii asculte vineri si sambata, 24 si 25 mai, pe indragitii interpreti Olguta Berbec, Dumitru Vasilescu si Emil Badea.

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu