vineri, iunie 14, 2024
24.2 C
Craiova

Scandal la Caracal: tânăr reținut după ce a lovit de mai multe ori mașina unui pensionar

Scene desprinse din filmele cu bătăuși la Caracal: un tânăr intră de mai multe ori cu mașina într-un alt autoturism dintr-o parcare, după care un bătrân, înarmat cu un lemn, coboară din mașina accidentată și începe să îl lovească pe tânăr și mașina lui.

Cei de la IPJ Olt au explicat, pentru euroolteniainfo.com, ce s-a întâmplat, de fapt.

Totul s-a petrecut ieri într-o parcare aflată lângă Liceul Tehnologic „Dimitrie Petrescu” din Caracal. Într-o Skoda Octavia se aflau două persoane în vârstă care veniseră la liceu să o ia, după cursuri, pe nepoata unuia dintre ei. În momentul în care fata s-a urcat în mașină, o altă mașină, un Fiat Punto, a intrat în ei de mai multe ori. La volan se afla un tânăr de 21 de ani din Dobrosloveni. Poliția nu știe dacă între el și tânără există sau nu vreo relație sau care e istoricul lor. Gestul său deosebit de violent poate fi pus pe seama consumului de substanțe interzise, numai că, nefiind pe drum public, cele petrecute nu sunt considerate de poliție ca „eveniment rutier”, prin urmare nu s-au efectuat teste cu etilotestul sau alte instrumente care se folosesc de obicei în trafic când există suspiciuni.

După ce mașina le-a fost lovită, unul dintre bătrâni (64 de ani) coboară cu o bucată de lemn și începe să lovească mașina tânărului și chiar și pe acesta, prin geam. Tânărul reușește să părăsească acea parcare. Tot evenimentul a fost filmat, iar imaginile au ajuns la IPJ Olt, care a dat imediat de urma tânărului și l-a reținut pentru 24 de ore. El e acuzat de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Pe de altă parte, și împotriva bătrânului a fost deschis un dosar penal. Tânărul a depus plângere scrisă împotriva lui, pentru distrugere și lovire sau alte violențe.

Totodată, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal efectuează verificări cu privire la stabilirea modalității de acces a autoturismelor, dar și a persoanelor implicate, în curtea unității de învâțământ.

 

Ultimele stiri

E oficial! Cum va arăta componența Consiliului Județean Dolj și Consiliului Local Craiova. PSD are majoritatea!

Cum va arăta componența Consiliului Județean Dolj și Consiliului Local Craiova, după alegerile din 9 iunie. Biroul Electoral Județean...

Mai multe articole din aceeasi categorie