sâmbătă, aprilie 17, 2021
2.2 C
Craiova

Scandalos! Pensionara de lux Irina Alexe revine ca secretar de stat la Interne

Ministrul Afacerilor Interne are de ieri încă un secretar de stat. Este vorba despre controversata Irina Alexe, despre care s-a vorbit intens în 2016, când se pensiona la doar 42 de ani.

Sindicatul Europol a reacționat vehement în urma acestei numiri.

„Cum e să fii la 35 de ani chestor (general) iar la 42 să te pensionezi din poziția de secretar de stat cu aproximativ 13.000 lei pensie militară?

Pensiile militare au fost intens folosite în campania electorală, evident prin denaturarea realității și prezentarea unor excepții care să lase impresia că TOȚI polițiștii/militarii se pot pensiona la 43-45 ani cu pensii de 15.000 lei.

Una dintre aceste excepții este Irina Alexe, de ieri secretar de stat în MAI, care a fost propunerea unuia din partidele coaliției de guvernare, și care reprezintă exact întruchiparea tuturor exemplelor negative prezentate de politicieni. Stimabila doamnă s-a pensionat în 2016 la 42 de ani profitând de o prevedere reglementată cu dedicație pentru „top managementul” MAI, iar acum, ca secretar de stat va mai adauga vreo 15.000 lei salariul de secretar de stat.

Din cauza acestor personaje care au „fentat” sistemul, pensionarii sistemului de apărare, ordine publică și siguranță națională, cu pensie medie de 4000 lei și cu speranța de viață de 10 ani după pensionare, sunt puși la zid de către societatea civilă care crede că toți suntem precum Irina Alexe.

Acum însă, că a trecut campania electorală, nu mai contează etica, moralitatea, principiile. Singurul obiectiv este ca fiecare partid din coaliția de guvernare să se conecteze la mufa bugetului de stat și la funcțiile din instituțiile publice pentru a putea începe să-și „recompenseze” oamenii pentru afișele frumos lipite și pentru dedicarea cu care au susținut partidul!”, se arată într-un comunicatul Europol.

Sursa foto Irina Alexe și Vasile Blaga: Agerpres

Ultimele stiri

Ajutor de stat pentru viticultori: 500 de euro pe hectar

Președintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților, Adrian Chesnoiu (PSD Olt), a anunțat că a fost aprobată în plen...

Mai multe articole din aceeasi categorie