Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

SCM Ramnicu Valcea a invins pe CSM Bucuresti, chiar in Capitala, si aduce sperantele unui nou titlu de campioana in Oltenia!

Romania are un nou lider in handbalul feminin: SCM Ramnicu Valcea! Oltencele au invins campioana CSM Bucursti, chiar in Capitala, cu 22-19, si conduc autoritar clasamentul in Liga Florilor!

Valcencele au reusit astfel sa intrerupa o serie de 5 ani in care CSM Bucuresi nu mai pierduse pe teren propriu.

Incredibil ce meci a reușit SCM Rm. Vâlcea, aseară, în Polivalenta din Capitală, în fața unei echipe, CSM București, care tocmai înscrisese de 36 de ori în primul meci al sezonului, în Liga Campionilor, cu FTC Budapesta, acum trei zile!

În primele minute, gazdele au părut că joacă legate la ochi, negăsind deloc calea spre poarta vâlceană, una în care a strălucit încă o dată Iulia Dumanska. În atac, Vâlcea a avut două viteze în plus, ieșind în evidență clasa unor jucătoare precum Irina Glibko și Alicia Fraga Fernadez. În aceste condiții, Vâlcea s-a distanțat la 4, 5 și chiar 6 goluri diferență, spre stupefacția generală!

Seara Dianei Curca, noua revelatie a handbalului romanesc!

După 13-9 la pauză, CSM a dat semne de revenire în partea a doua. Antrenorul Magnus Johansson a trimis toate româncele în teren, jocul s-a schimbat în bine, dar Vâlcea a continuat să joace cu aceeași răutate și hotărâre. Tot oaspetele au dictat ritmul. Și oltencele nu au lăsat să treacă pe lângă ele o victorie mare.

Puștoaica de 18 ani, Diana Ciucă, a avut și ea o seară memorabilă, parând 5 aruncări de la 7 metri! Nimic de făcut pentru CSM, chiar și pentru Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare din lume, în trei rânduri. În fața unei apărări care a știut foarte bine să o anihileze, Cristina s-a zbătut în van. Neagu a marcat un singur gol din acțiune, tot meciul!

S-a încheiat 22-19 pentru oaspete, o victorie care le dă aripi acum vâlcencelor, în lupta pentru titlu! Campionatul nu mai pare o simplă formașitate pentru echipa bucureșteană care are un buget de cinci ori mai mare decât cel al echipei care a învins-o de două ori în două luni și jumătate!

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of