Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

SCM Ramnicu Valcea continua sa defileze in Liga Florilor la handbal feminin! A noua victorie consecutiva, de data aceasta impotriva unei contracandidate la titlu!

SCM Ramnicu valcea continua sa defileze in Liga Florilor la handbal feminin in sti l de mare echipa! Formatia din zavoi a castigat un nou meci, de data aceasta impotriva uneia din candidatele la titlul de campioana: Magura Cisnadie. Valcencele au invins cu 27-20 si au obtinut a noua victorie din tot atetea meciuri. SCM Ramnicu Valcea are punctaj maxim, 27 de puncte!

Meciul de la Cisnădie dintre Măgura și SCM Rm. Vâlcea, formațiile participante în Cupa EHF, nu a avut istoric. Vâlcea a câștigat disputa mult mai clar decât se aștepta oricine, conducând și cu 12 goluri avans.

Echipa lui Florin Pera a făcut un meci la fel de bun ca în partida cu CSM București, apărarea vâlceană fiind atuul de bază. Khouildi, Samara da Silva, Raluca Băcăoanu, Maria Petrovici au făcut un zid în fața porții lor.

Deși au suferit multe eliminări, oltencele s-au descurcat de minune în defensivă și în situațiile de inferioritate. S-au detașat din start și nu au mai cedat inițiativa. Omul meciului a fost însă portarul Petra Blazek, austriaca exasperându-le pe ardelence cu paradele sale.

După 15-7 la pauză, Vâlcea s-a desprins la 21-9 în partea a doua. Pe final, Pera a schimbat echipa, dându-le șansă tuturor jucătoarelor să intre pe teren. De la 16-27 s-a ajuns la 20-27, scorul cu care s-a terminat întâlnirea.

E exact diferența de care Vâlcea are nevoie ca să elimine pe Ikast Herning în Cupa EHF.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of