Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

SCOALA DE TELEVIZIUNE A OLTENIEI: Euro Oltenia Training! Vedete si manageri din televiziunile nationale vin sa predea la Slatina!

Scoala de televiziune a Olteniei va fi in Slatina

Scoala de televiziune a Olteniei. Acest proiect nou aduce in Regiunea Olteniei un domeniu care, pana acum, a fost unul cu totul exclusivist. Cel al televiziunii. Este vorba de sansa pe care Euro Oltenia Training o da doritorilor de a se initia in tainele televiziunii. Investitiea a fost de mai multe zeci de mii de euro, din care majoritatea intr-un studiou TV foarte performant, Scoala de Televiziune a Olteniei ofera tuturor celor peste 16 ani posibilitatea de a se pregati in tot ce insemna prezentare stiri, dictie sau reporter.

Euro Oltenia Training lanseaza noul proiect in Slatina, studioul TV fiind situat pe Strada Primaverii nr. 18A, in fostul sediu al CEZ. Studioul are tot ce inseamna aparatura pentru jurnalele de stiri. De la camere performante cu promter pana la o regie de emisie de ultima generatie. Cursurile se vor baza pe practica in proportie de 80 la suta. Pentru teorie si pentru simpozioanele invitatilor speciali, cursantii vor avea la dispozitie sali de conferinta la un standard ridicat.

Scoala de televiziune a Olteniei. Proiectul lansat de Euro Oltenia Training se va baza pe un grup de traineri valorosi. Acesta este format din vedete si manageri care au lucrat sau lucreza la cele mai mari televiziuni nationale. Antena 1, ProTV, Kanal D sau prima TV. De asemenea, cursantii vor beneficia de prezenta a 3 invitati speciali si acestia fiind vedete de top de la televiziunile amintite.

Din punct de vedere al cursurilor, Euro Oltenia Training le ofera cursantilor 6 cursuri de baza din televiziune si nu numai. Prezentare stiri generale, Prezentare stiri din sport, Dictie, Reporter de teren, Foto si Public speaking. Toate cursurile TV sunt tinute de vedete si manageri de la televiziunile nationale.

Inscrieri limitate: doar 45 de locuri in prima serie!

Proiectul oferit de Euro Oltenia Training ofera pentru prima serie doar un numar limitat de locuri: 45. Cei care se vor inscrie peste acest numar vor fi relocati pentru a doua serie care va incepe in luna februarie. Cursurile dureaza 3 luni.

Pe langa dorinta de a aspira la un viitor post la o televiziune locala, regionala sau nationala, cursantii pot gasi in acest proiect un excelent exercitiu de dezvoltare personala si de crestere a increderii in sine. Despre asta si dspre tot ce inseamna Scoala de televiziune a Olteniei, gasiti informatiile aici:

www.euro-oltenia-training.com

Vezi si clipul de promovare al Euro Oltenia Training, Scoala de Televziune a Olteniei:

EURO OLTENIA TRAINING, SCOALA DE TELEVIZIUNE A OLTENIEI

Ai si o galerie foto cu studioul TV:

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of