sâmbătă, noiembrie 27, 2021
5.6 C
Craiova

SCRIE ȘI TU! Fii mai mult decât un CITITOR!

Site-ul Euro Oltenia Info lansează, de astăzi, o nouă rubrică adresată cititorilor: OPINII.

După cum îi spune și numele, noua rubrică va conține opinii ale celor care chiar au ceva de spus și nu au o platformă publică de exprimare.

Așadar: ești priceput în domeniul tău? Îți place să pui lucrurile cap la cap și îți place să scrii? Te invităm să îți spui punctul de vedere pe site-ul nostru!

Într-o lume sufocată de păreri, e timpul SĂ-I CITIM PE CEI CARE SE PRICEP! Economiști, medici, ingineri, avocați sau, indiferent de profesie, pur și simplu, oameni înțelepți și cu bun-simț. Ei sunt cei care pot scrie opinii. Au argumente, pot citi printre rânduri, au răspunderea muncii lor și a lucrurilor pe care le-au făcut în viață.

Acestea sunt VOCILE CARE MERITĂ AUZITE!

Dacă ai o astfel de VOCE, vrem să ascultăm ce ai de spus. Și să le transmitem și altora.

Euro Oltenia Info așteaptă textele voastre! Scrieți pe ce subiect doriți dar la care vă pricepeți, scrieți cât doriți și trimiteți-ne articolele voastre de opinie pe adresa de email redactie@euroolteniainfo.com.

Dacă îndeplinesc condițiile de onestitate (fără reclame mascate și fără partizanate politice) și gramatică, textele voastre vor fi publicate exact așa cum le-ați trimis.

Scrieți, fiți mai mult decât cititori!

Ultimele stiri

Ambasadorul Italiei a vizitat fabrica Pirelli din Slatina

ES Alfredo Durante Mangoni, ambasadorul Italiei la București, s-a aflat astăzi, pentru scurt timp, la Slatina. El a vizitat...

Mai multe articole din aceeasi categorie