luni, iulie 4, 2022
33.4 C
Craiova

Se deschide Transfăgărășanul, atenție la urși!

Compania Națională de Adiminstrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că din această dimineață, s-a deschis circulația rutieră pe Transfăgărășan, pentru toate categoriile de autovehicule.

De azi, accesul pe această cale rutieră va fi permis în intervalul orar 07:00-21:00, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800). Pentru siguranța participanților la trafic, circulația rutieră este interzisă pe timpul nopții între orele 21:00-07:00.

CNAIR face apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apariția de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea.

De asemenea, compania atenționează pe cei ce tranzitează acest sector de drum că, în ultima perioadă, s-a semnalat prezența urșilor în apropierea părții carosabile. Șoferii sunt sfătuiți să nu se apropie de animale, să nu le hrănească și să informeze imediat autoritățile de prezența acestora. Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360.

Ultimele stiri

Video: 28 iulie: deschidere DEx12 Centura Slatina?

Dupa ce in luna martie a finalizat primii kilometri de drum expres din Romania – 18,5 km din Craiova...

Mai multe articole din aceeasi categorie