joi, ianuarie 27, 2022
-3.1 C
Craiova

Se întâmplă în instituțiile din Olt: Au candidat singuri și au ieșit pe locul 2!

Situație delicată la două dintre instituțiile importante din județul Olt, Direcția Agricolă și Inspectoratul de Poliție. Acestea rămân în continuare fără șefi, întrucât cei care au dat concurs nu au luat nota minimă de trecere.

La finele lunii iulie, Ministerul Agriculturii a organizat concurs pentru desemnarea conducerii a 5 direcţii judeţene, printre care și Olt.
Gabriela Andronie, care este director din ianuarie 2020, a fost singurul candidat înscris pentru poziția de șef al Direcţiei Agricole Olt. Nota obţinută la concurs nu a fost însă cea care ar fi plasat-o pe poziția de conducere. Ea a luat 52,2, minimul necesar pentru promovare fiind 70 de puncte.

Cam aceeași notă a luat și comisarul șef Mihai Mihalache, care a fost singurul candidat pentru șefia IPJ Olt. El a obținut nota de 5,62, ceea ce înseamnă că a picat, minim fiind 7.

„Am dat concurs și am picat. Acum sunt în concediu, o să rămân adjunctul IPJ Olt”, a declarat Mihalache pentru euroolteniainfo.com.

Mihai Mihalache a fost șeful Poliției Slatina și apoi șef al IPJ Olt între iunie 2020 – iunie 2021. La concursul pentru poziția de inspector șef, organizat ieri, nu a mai vrut niciun coleg să ia parte.

Din iunie, IPJ Olt era condus prin împuternicire de comisarul Nicolae-Ionuț Ilinca, care nici el nu a fost interesat să continue activitatea managerială.

IPJ Olt nu a mai fost condus de șefi cu puteri depline din 2017, ci doar pe baza împuternicirilor. Ceea ce se va întâmpla în continuare. Chiar și poziția de ajunct pe care o ocupă în prezent – și în viitor – Mihai Mihalache este tot prin împuternicire.

Ultimele stiri

VIDEO. Liderul Sindicatului „Aluministul” explică situația de la ALRO Slatina

Constantin Popescu, liderul Sindicatului „Aluministul” din ALRO Slatina a explicat, în cadrul emisiunii „Rațional”, ce se întâmplă la ALRO. https://www.youtube.com/watch?v=U6GOcORynUY

Mai multe articole din aceeasi categorie