Se intampla in Judetul Valcea! Doi fotbalisti au fost atacati cu o secera de un grup de romi si au ajuns la spital, totul dupa o sicanare in trafic! Conflictul a fost aplanat de 10 politisti!

Doi fotbalisti din Dolj au fost atacati cu secera de mai multi romi in localitatea Prundeni din Judetul Valcea. Totul a pornit de la o sicanare n trafic, care avea sa se termine destul de grav, cu internarea in spital a celor doi doljeni si a inca unui rom.

Cei doi tineri fotbaliști din Dolj au greșit drumul, semnalizând inițial că merg spre stânga. După aceea s-au răzgândit, însă șoferul unui autoturism din Vâlcea, în care se aflau patru bărbaţi și o femeie, nu i-a lăsat să mai treacă.

Nervoşi, fotbaliştii au pornit în urmărirea maşinii până în satul Călina. Acolo, spiritele s-au incins, iar sportivii au fost atacaţi şi răniţi cu o seceră, scrie gazetavalceana.ro.

Scandalul a fost aplanat de zece polițiști.

Cei doi fotbalişti, de 28 și 38 de ani, au fost transportaţi la Spitalul din Drăgășani. De asemenea, unul dintre agresori a cerut să fie dus la spital, după ce ar fi încasat câțiva pumni.

Toţi cei trei răniţi sunt în afara oricărui pericol.

Polițiștii din cadrul Secției 4 Prundeni au deschis un dosar penal în acest caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri și alte violențe, dar și tulburarea liniștii și ordinii publice. 

Sursa si foto: observator.tv

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu