Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Se intampla in Oltenia! FC Universitatea Craiova nu joaca astazi in Liga a 4-a pentru ca adversarii merg la… mitingul PSD!

Situație halucinantă în Liga a 4-a din județul Dolj. FC Univeristatea Craiova, liderul autoritar al competiției, nu va putea disputa ultimul meci din campionat pentru că nu are cu cine.

Concret, FC Universitatea Craiova trebuia să se deplaseze la Jiul Podari pentru meciul din ultima etapă a Ligii a 4-a Dolj, dar nu vor găsi pe nimeni acasă, pentru că jucătorii, antrenorii și conducerea clubului Jiul Podari au decis să participe la mitingul PSD, organizat sâmbătă după-amiază în București!

Pentru a da ”greutate” evenimentului la care e musai să participe, cei de la Jiul Podari au înștiințat oficial Asociația Județeană de Fotbal Dolj că nu pot organiza meciul în data de 9 iunie!

 

FC Universitatea Craiova va câştiga meciul cu 3-0 la „masa verde”

 

În aceste condiții, FC Universitatea Craiova va câștiga meciul cu 3-0 la ”masa verde”, iar cei de la Jiul Podari vor fi sancționați financiar.

Câștigătoare detașată a campionatului județean Dolj, FC Universitatea Craiova va întâlni în dubla de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a pe campioana județului Dâmbovița, Gloria Cornești.

Sursa si foto: libertatea.ro

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of