luni, ianuarie 24, 2022
-3.6 C
Craiova

Se redeschide Centrul de Sănătate Drăgănești-Olt

Spitalul Județean de Urgență Slatina întreprinde demersuri în vederea începerii activității în cabinetele medicale înființate în structura ambulatoriului integrat spitalului și situate în fostul Centru de Sănătate Drăgănești-Olt. „Venim în întâmpinarea nevoilor de sănătate ale locuitorilor din orașul Drăgănești-Olt, precum și din localitățile învecinate”, se arată într-un comunicat al spitalului, transmis de managerul Angela Nicolae.

Aici își vor desfășura activitatea cabinete medicale în specialitățile: diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, neurologie, medicină internă și pediatrie. De asemenea, alături de cele patru cabinete medicale, va funcționa și un punct de recoltare analize, pe bază de trimitere.

Începând cu luna septembrie, aceste cabinete medicale își vor primi pacienții în clădirea fostului Centru de Sănătate Drăgănești-Olt, din strada Căpitan Drăgănescu nr.3, clădire care a fost reabilitată prin eforturile Consiliului Județean Olt, cu finanțare de la bugetul propriu.

 

Ultimele stiri

Bogdan Aurescu participă azi la reuniunea miniștrilor de Externe ai UE

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, va participa astăzi, la Bruxelles, la reuniunea şefilor diplomaţiilor din statele membre UE. Pe...

Mai multe articole din aceeasi categorie