Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Conditiile meteo au dus la zeci de caderi de energie in locuintelor oltenilor! Distributie Oltenia se lupta pentru remedierea lor!

Distribuţie Oltenia informează că pe fondul condiţiilor meteo nefavorabileîn data de 08 iulie, la ora 22:00, la nivelul judeţelor Mehedinţi, Argeş, Dolj, Gorj, Olt, Teleorman şi Vâlcea erau înregistrate un număr de 44 de deranjamente individuale, echipele operative Distribuţie Oltenia depunând eforturi susţinute pentru remedierea acestora.

Astfel, astăzi, 9 iulie, la ora 06:00, erau înregistrate deficienţe în alimentarea cu energie electrică în localitatea Băiculeşti din judeţul Argeş, în restul judeţelor din aria operaţională Distribuţie Oltenia (Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Teleorman şi Vâlcea), fiind înregistrate doar deranjamente individuale.

La ora 11:00, în judeţele Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Teleorman şi Vâlcea se înregistrau doar deranjamente individuale.

Echipele operative Distribuţie Oltenia se află în continuare în teren pentru monitorizarea situaţiei reţelelor electrice din aria operaţională a companiei, astfel încât disconfortul creat de evoluţia nefavorabilă a condiţiilor meteo să fie diminuat.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of