luni, iunie 24, 2024
23.4 C
Craiova

Șef în Poliția Rovinari, dosar penal pentru consum de opium: „Iau medicamente pentru alergie”

Un control de rutină al polițiștilor din Gorj a fost cu ghinion pentru comisarul șef Nicu Tănase din Poliția Rovinari. Aparatul a relevat că acesta ar avea în sânge opium. I s-au luat probe de sânge și s-a deschis un dosar penal. Deocamdată se așteaptă rezultatele analizelor.

Contactat de euroolteniainfo.com, polițistul – Nicu Tănase, 43 de ani- se apără și spune că de două luni e sub tratament cu antihistaminice pentru o alergie. El crede că acestă e motivul pentru care aparatul a arătat că în sângele lui ar fi anumite substanțe, mai exact opium.

„Sunt polițist de 21 de ani, nu am avut concediu medical de nu mai știu de când. Această testare chiar am încurajat-o, e normal chiar și printre colegi să se facă din când în când și chiar m-am oferit să dau probă, că sunt șef și am vrut să fiu un exemplu. Numai că nu m-a întrebat nimeni dacă iau vreo pastilă, că aș fi spus că sunt în tratament pentru o alergie. Am rețetă, am tot. Iau antihistaminice. Pe de altă parte, nici aparatul nu e cine știe ce, dă eroare, că e vechi. Ar fi arătat nereguli și dacă iei un paracetamol. Nici măcar nu fumez, mi se pare stupid să dai 20 de lei pe un pachet de țigări. Nu știu ce e aia opium”, ne-a declarat Nicu Tănase. El spune că așteaptă acum rezultatul de la laborator, care, speră el, va dovedi că avea în sânge urme de la medicamente și nu altceva.

IPJ Gorj a demarat un control pentru testarea șoferilor cu aparatul de detecție a substanțelor pshiactive. Cum Nicu Tănase era la volanul mașinii sale, colegii i-au făcut dosar penal pentru conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența unor astfel de substanțe.

Ultimele stiri

FOTO/OLT: Tenis de masă. Trei medalii pentru sportivii CSM Slatina la Top 16

Trei din cei patru sportivi ai Clubului Sportiv Municipal Slatina, participanți la competiția Top 16, care s-a desfășurat în...

Mai multe articole din aceeasi categorie