vineri, iulie 1, 2022
38.4 C
Craiova

Șeful FRF, la Craiova. Vrea să atragă tineri și copii spre fotbal

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, însoțit de câțiva membri ai conducerii Federației, a fost astăzi la Craiova. El s-a întâlnit atât cu primarul Lia Olguța vasilescu, cât și cu președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile. Acesta a explicat de ce a venit delegația FRF:

„Am discutat despre agenda FRF privind atragerea tinerilor către practicarea fotbalului, dar și despre proiectele Consiliului Județean Dolj de finanțare a acestui sport și de susținere a sportivilor din ligile județene.

Politica FRF presupune dublarea numărului de jucători de fotbal în următorii 5 ani, de aceea vor dezvolta parteneriate inclusiv cu grădinițele și vor continua campaniile în școli și în academiile de fotbal.

În acest context, le-am vorbit despre proiectul pe care Consiliul Județean Dolj îl va demara în această primăvară: o competiție sportivă între echipele de fotbal ale școlilor gimnaziale din mediul rural. În plus, ne dorim să premiem rezultatele sportivilor din ligile a IV-a și a V-a pentru a încuraja performanța.

Totodată, le-am dat asigurări că toate administrațiile locale susțin sportul și vor fi deschise solicitărilor și campaniilor Federației de Fotbal”, a spus șeful CJ Dolj.

 

Ultimele stiri

Acuzații de delapidare la BRD: percheziții și în Olt, Gorj și Vâlcea

Polițiștii din Capitală fac percheziții în București și alte 12 județe într-un dosar în care este vizat un fond...

Mai multe articole din aceeasi categorie