sâmbătă, noiembrie 27, 2021
5.6 C
Craiova

Seful Garzii de Mediu Mehedinti, Catalin Tutilescu, s-a rasturnat cu masina!

Mehedintiul a tinut prima pagina a site-urilor nationale dupa accidentul in care a fost implicat comisarul şef al Gărzii de Mediu Mehedinţi, Cătălin Tutilescu, soţul cântăreţei de muzică populară Emilia Dorobanţu. Acesta s-a rasturnat cu masina, miercuri după-amiază, într-un accident de circulaţie petrecut chiar în municipiul Drobeta Turnu Severin.

Cancan.ro a oferit, în exclusivitate, imaginile cu maşinile strivite, dar şi singurele declaraţii din spital ale presupusului amant al Mariei Constantin. Accidentul a fost provocat de o femeie însărcinată şi, din fericire, bărbatul a fost externat. Niciuna dintre persoanele implicate în accident nu a fost rănită grav.

„Din fericire, în ciuda aparenţelor, a felului cum arată maşinile implicate în accident, nu există nicio persoană în stare gravă. Doar Dumnezeu a vrut ca nimeni să nu fie rănit! Din investigaţiile de până acum, medicii au stabilit că nu există motive de internare”, a declarat Cătălin Tutilescu pentru cancan.ro, chiar din spital, înainte de externare.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, maşina de serviciu în care se aflau comisarul şef şi trei colegi ai acestuia a intrat, într-o intersecţie, în coliziune cu un alt autoturism şi apoi s-a răsturnat.

Trei dintre ocupanţii maşinii Gărzii de Mediu şi şoferul celeilalte maşini au fost transportaţi la spital, dar nu au prezentat răni grave. Poliţia venit imediat la faţa locului şi a facut cercetări pentru a stabili exact cum s-a pretrecut accidentul.

La locul accidentului s-au deplasat echipaje de la SMURD şi poliţie, victimele fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Drobeta Turnu Severin. De menţionat că numele comisarului şef a fost vehiculat în povestea divorţului dintre Marcel Toader şi Maria Constantin.

Sursa: cancan.ro

Foto: cancan.ro

Ultimele stiri

Ambasadorul Italiei a vizitat fabrica Pirelli din Slatina

ES Alfredo Durante Mangoni, ambasadorul Italiei la București, s-a aflat astăzi, pentru scurt timp, la Slatina. El a vizitat...

Mai multe articole din aceeasi categorie