duminică, mai 22, 2022
26.7 C
Craiova

Șeful M.A.I. și-a făcut clip cu angajați-decor. Prima reacție: „Nu cred că sunt vii!”

Lucian Bode, ministrul de Interne, s-a conformat cererii premierului de a face un filmuleț despre „ce conține vaccinul anti-Covid-19” și a filmat un clip pe care l-a postat azi pe pagina sa oficială de Facebook. În clip apare ministrul în prim-plan, iar în spatele său sunt aliniați angajați ai MAI de la toate structurile. Îmbrăcați frumos, stau nemișcați și fac figurație.

Președintele sindicatului Europol a pus întrebarea dacă aceștia sunt vii, că nu par.

Nu cred că sunt vii, sunt manechine. Ce poți să spui? Au fost chemați în uniforma aia bună, li s-a zis că dacă nu aveți vă dăm noi, li s-a spus să stea pe trepte cât vorbește domnul ministru. La urma urmei, și poliția e oglinda societății…

Dar în loc să ne enerveze acest clip, mai bine ne-ar enerva împuternicirea lui Liviu Vasilescu la DGA. Deci el n-a fost bun la Poliția Română, a fost demis, dar i s-a zis stai sub ponton, să ieși la pensie babană. Ministrul Bode, care se declara „oripilat” de numărul de împuterniciri, iată că îl împuternicește pe Vasilescu la Direcția Generală Anticorupție. Este exact ceea ce făcea Liviu Dragnea, care avea Guvern, Parlament, avea tot și el protesta împotriva statului paralel. Exact așa face și ministrul Bode: el a semnat peste jumătate din împuternicirile din IPJ-urile din țară și tot el spune că această practică e „moartea” instituției”, a declarat pentru euroolteniainfo.com Cosmin Andreica, președintele sindicatului Europol.

Reamintim că Liviu Vasilescu, fost inspector general al Poliţiei Române, a demisionat în septembrie 2020 după scandalul declanșat de imaginile de la întâlnirea dintre șefii Poliției și membri ai clanului Duduianu, din noaptea dinaintea înmormântării interolpului Emi Pian. El a fost numit ieri la conducerea Direcției Generale Anticorupție (DGA).

„Începând de azi, 27 mai, prin numirea la conducerea Direcției Generale Anticorupție a domnului Liviu Vasilescu, chestor principal de poliție, în vârstă de 53 de ani, se face încă un pas important în atingerea obiectivului asumat de a construi instituții puternice și eficiente. Este vorba despre un polițist cu o vastă experiență operativă și managerială (30 de ani în Poliția Română), o persoană respectată în sistem”, se arată în comunicatul MAI.

 

Ultimele stiri

Președintele Ungariei, Katalin Novak, face mișcare în centrul Clujului

Katalin Novak, președintele Ungariei, se află în vizită în România. Ea și-a început ziua cu un pic de mișcare...

Mai multe articole din aceeasi categorie