luni, iulie 4, 2022
26.8 C
Craiova

Șeful TNL Gorj, finul lui Gigel Știrbu, lună de miere în Republica Dominicană

Andrei Porei, șeful executiv al tinerilor liberali din Gorj, se află ân aceste zile în luna de miere. El a ales ca destinație un resort de lux din Republica Dominicană, în Punta Cana.

Andrei Porei s-a căsătorit religios în weekend-ul trecut, iar la nuntă au fost mulți lideri liberali. De altfel, naș a fost chiar deputatul PNL Olt Gigel Știrbu. De la petrecere nu a lipsit nici primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

„Fără voi această sărbătoare, această zi nu ar fi fost la fel de minunată și veselă. Vă mulțumim, dragii noștri, iubiți oaspeți, mulțumim pentru sinceritatea, zâmbetele voastre și a inimilor bune, pentru entuziasm și emoții pozitive.

Mulțumim părinților noștri , bunicilor noștri si minunatelor noastre surori .

Cu multă dragoste le mulțumim Nașilor, de acum părinții noștri spirituali Delia si Gigel Stirbu, Ioan si Cornelia Ardeleanu.

Mulțumim celui mai fermecator prezentator Varciu Liviu

Din inimă vrem să vă dorim și vouă tuturor celor ce au participat la cel mai important eveniment din viața noastră, o viață la fel de minunată și fericită, în care nu va exista niciodată grabă și plictiseală, tristețe și supărare. I Love You”, a scris Porei pe Facebook.

Cultivator de zmeură

Andrei Porei nu este doar șef al tinerilor liberali, ci și un antreprenor de succes. Are un proiectul de mare anvergură, „Oltenia Verde”, care presupune cea mai mare plantație de zmeur din Gorj, dar și din Oltenia. Proiectul a primit finanțare acum doi ani și jumătate, iar în urmă cu 2 ani, firma câștigătoare a licitației, organizată conform cerințelor AFIR, a început să lucreze la tot ce a însemnat punerea la punct a viitoarei plantații.

Andrei Porei spune că totul a început de la un vis, și anume acela de a realiza cea mai mare plantație de fructe de pădure din Oltenia.

Revenind la luna de miere din Republica Dominicană, trebuie spus că e una dintre destinațiile scumpe de vacanță.

Un pachet de 7 zile costă între 1.300 și 3.000 de euro de persoană, în funcție de complexul ales.

(Foto: Facebook Andrei Porei)

 

 

 

Ultimele stiri

La mulți ani, Slatina ❗

Televiziunea Euro Oltenia Info a fost alături de slătineni la aniversarea celor 43 de ani de la trecerea orașului...

Mai multe articole din aceeasi categorie