marți, martie 2, 2021
12.9 C
Craiova

Senator de Dolj: În 2012, Craiova era „Sicilia” și primăria avea 13 lei în cont!

Senatorul de Dolj Radu Preda, liderul grupului PSD din Senat, dezvăluie, într-un interviu acordat site-ului Lumea Banilor, că în 2012 Craiova era într-o situație delicată.

Radu Preda dezvaluie că în 2012, an în care Lia Olguța Vasilescu a devenit primar al Craiovei, orașul condus de politicieni de dreapta se afla în faliment, cu 13 lei în cont, fiind considerat Sicilia României.

„Sa stiti ca administratia publica vine la pachet cu foarte multe provocari, dar si cu foarte multe satisfactii. Pentru Olguta, momentul 2016 si plecarea de la primarie nu au fost usoare, nu a fost o decizie usor de luat. Vorbesc in calitate de om care a fost implicat in administratie si sunt la curent cu aproape tot ce se intampla acasa. Am preluat in 2012 un oras in faliment, cu o administratie de Dreapta la momentul respectiv in integralitate, adica aveam primar de Dreapta, doi viceprimari de dreapta, majoritate in Consiliul Local de Dreapta si un dezastru. Un oras falit, cu 13 lei in cont, fara proiecte, prafuit, un oras cu renume de Sicilia Romaniei din punct de vedere al sigurantei cetateanului, cu un milion de probleme, cu putine lucruri care te faceau cu mandrie sa spui ca esti din Craiova, si care incet-incet a fost readus la locul lui. Pentru ca vorbim de capitala Olteniei, vorbim de un centru universitar mare, un oras de traditie in Romania. Craiova, raportat la alte municipii de acelasi rang cu ea, cred ca ramasese undeva la 10 ani in urma”, a spus Radu Preda.

Ultimele stiri

PSD Olt: „O nouă dictatură se instaurează în România”

Parlamentarii PSD s-au supărat că amendamentele depuse la legea bugetului au fost respinse, prin urmare spun că guvernul conduce...

Mai multe articole din aceeasi categorie