luni, iulie 4, 2022
32.9 C
Craiova

Senator de Gorj, acuzat de Alina Gorghiu că lipsește prea mult. Reacția lui: Pe Cîțu nu-l vede?

Vicepreședintele Senatului, Alina Gorghiu (PNL), a cerut în conducerea forului parlamentar ca senatorilor care nu vin la ședințele de plen să nu li se mai treacă cu vederea absențele repetate și să le fie reținut 1% din indemnizația lunară pentru fiecare absență nemotivată. În ședința conducerii Senatului din 14 martie, pe ordinea de zi s-a aflat solicitarea de motivare a mai multor absențe de la lucrările Senatului ale senatorilor Ion Iordache, Adrian Oros și Ovidiu Florean, foști liberali care în prezent activează în partidul Forța Dreptei înființat de Ludovic Orban.

„Domnule președinte, unii suntem fraieri că venim la plen. Dacă vă uitați, toată luna februarie, colegii noștri care cer astăzi motivarea absențelor n-au venit. La fel, în ianuarie. La fel, în decembrie. Ori ne luăm în serios, ori ne luăm de papagali unii cu alții”, a susținut Alina Gorghiu, citată de stiripesurse.ro.

Contactat de euroolteniainfo.com, senatorul Ion Iordache de la Forța Dreptei Gorj spune că nu e adevărat că nu se duce la ședințele de plen, cele cu vot.

„Dumneai ar trebui să se intereseze mai bine de șeful ei, domnul Cîțu, care e președintele Senatului și care, din 20 de ședințe, nu știu dacă a venit la mai mult de una. Pe Cîțu nu-l vede? Noi avem ședințe de plen cu vot lunea. Am fost la toate. Marți avem comisii. Până acum au fost online, dar participam. Miercurea e zi de declarații politice, ceea ce pe mine nu prea mă interesează, mai ales că nu am funcție în Senat. Eu stau mult în teritoriu, mă ocup de oameni, am proiecte. E mai important pentru mine decât să stau la declarațiile politice. La ședințele de plen cu vot merg. Dar unii nu au altceva de făcut și nici de lucru în teritoriu…”, ne-a declarat Ion Iordache.

Ultimele stiri

Video: 28 iulie: deschidere DEx12 Centura Slatina?

Dupa ce in luna martie a finalizat primii kilometri de drum expres din Romania – 18,5 km din Craiova...

Mai multe articole din aceeasi categorie