Simona Halep, dialog “special” pe retelele sociale cu Stan Wawrinka! Replicile care ii fac pe multi sa creada intr-o relatie intre cei doi campioni!

De cateva luni, internautii sunt fascinati de schimbul de replici dintre Simona Halep si elvetianul Stan Wawrinka! Un nou dialog Wawrinka-Halep a avut loc la distanţă, pe o reţea de socializare. De această dată lucrurile sunt mult mai serioase. 🙂

Simona Halep se pregăteşte în aceste zile pentru singurul turneu de pregătire la care va merge înainte de Wimbledon, cel de la Eastbourne. Îşi face însă timp, ca de fiecare dată, şi pentru comunicarea pe reţele de socializare. 

Simona a schimbat replici cu Wawrinka, la fel cum s-a întâmplat şi în urmă cu aproximativ două luni. De această dată, elveţianul a dat cursul unei provocări şi a răspuns la întrebarea: “Tu şi Simona sunteţi prieteni?”

Sper că da! Simona?” a fost replica lui Stan. 

“Eu spun că da! Eşti de acord?”, a venit şi răspunsul Simonei. 

La finalul lunii aprilie, de această dată la iniţiativa Simonei, a mai avut loc o discuţie la distanţă între ea şi Wawrinka. Locul 8 mondial punea atunci o întrebare care însoţea un video cu ea lovind un backhand, lovitura preferată a elveţianului: “Ce zici? Îmi iese la fel de bine ca ţie?” 

Îmi place la nebunie! Mai e nevoie de puţin efect, dar la deplasare te descurci mult mai bine ca mine, a fost replica lui Stan.

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu