luni, septembrie 27, 2021
28.1 C
Craiova

Simona Halep se căsătorește pe 15 septembrie

Simona Halep a anunțat că se va căsători cu Toni Iuruc (41 de ani) peste o săptămână. Sportiva s-a întors de la US Open, turneu la care a fost eliminată în optimile de finală, 3-6, 3-6 cu Elina Svitolina (Ucraina, 26 de ani). Anunțul a fost făcut într-un context nașteptat, chiar pe Aeroportul Henri Coandă.

„Domnul Țiriac, pardon, Năstase (nr. – Ilie Năstase) m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare. E un eveniment frumos și am emoții, diferite față de cele pe care le am la tenis”, a spus Simona Halep.

Marele eveniment din viața Simonei va avea loc pe 15 septembrie, la unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Constanța, Fratelli, anunță Hotnews.

„Este cununia civilă, se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. Vor veni doar rudele și familia, dar noi suntem un neam mare, încă nu i-am numărat pe toți. Nu am emoții, pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoțiile au trecut.

Simona Halep s-a logodit cu Toni Iuruc în luna iunie a acestui an, în pauza competițională pe care a avut-o din cauza accidentării suferite la gambă (la turneul de la Roma, pe 12 mai).

 

Ultimele stiri

Premieră în România: organizăm Campionatul European de Tenis de Masă

Pentru prima dată, România organizează cea mai importantă competitie europeană a anului, 2021 GAZPROM  European Table Tennis Team Championships....

Mai multe articole din aceeasi categorie