marți, august 9, 2022
30.6 C
Craiova

Slatina, emoții vizuale – expoziție de pictură a Muzeulului Județean Olt

La galeria „ARTIS” a Muzeului Județean Olt va fi vernisată astăzi expoziția de pictură „SLATINA, EMOȚII VIZUALE” semnată de Elena – Adriana Vâlcea.
Profesor de grafică la Colegiul Naţional „Nicolae Titulescu” din Slatina. Elena Adriana Vâlcea pictează, realizează ilustraţii grafice şi are mereu în lucru cel puţin o expoziţie personală.
Tânăra artistă cu pasiune pentru artă a debutat într-o serie de expoziţii de grup la Arad, Sibiu şi Timişoara încă din perioada studiilor efectuate la Universitatea de Vest din Timişoara, unde face și studiile de masterat. Înainte de pregătirea universitară tânăra artistă expune la Piteşti, fiind elevă la Liceul de Arte „Dinu Lipatti” din Piteşti.
Artista lucrează cu multă pasiune şi dăruire şi reuşeşte să realizeze expoziţii de grup şi expoziţii personale de grafică, grafică de carte şi expoziţii de pictură.
Expune la Slatina (Galeria „Artis”, La Biblioteca Judeţeană „Ion Minulescu”, Centrul Cultural „Eugen Ionescu”), Târgu Jiu („Galeriile Municipale”), Râmnicu Vâlcea (Galeria de Artă „Artex” şi Muzeul Judeţean Rm. Vâlcea). Este membră a Uniunii Artiștilor Plastici din România, Filiala Craiova.
Potrivit unui comunicat al muzeului, expoziția va fi deschisă în perioada 3 august – 31 august 2021.

image description

Ultimele stiri

Ministerul Sănătăţii: Peste 9.800 de cazuri noi de COVID-19; rata de infectare în Capitală – 9,62

Un număr de 9.864 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de...

Mai multe articole din aceeasi categorie