joi, ianuarie 27, 2022
-3.1 C
Craiova

Slatina scapă de zăpadă! După ce au fost degajate străzile principale, utilajele au început deszăpezirea în cartiere! Primăria face apel la slătineni să elibereze parcările!

Ninsoarea s-a oprit la Slatina, dar este nevoie, în continuare, de intervenția utilajelor care trebuie să curețe străzile, trotuarele și parcările. Doar într-o singură zi au fost încărcate 600 de tone de zăpadă din oraș.

Acțiunea va continua, iar autoritățile se bazează pe sprijinul cetățenilor, care ar trebui să își mute mașinile, pentru a facilita accesul utilajelor.

„Am intrat să deszăpezim cartierele şi străduţele secundare şi continuăm să ridicăm zăpada care s-a strâns pe arterele principale şi prin intersecţii. Rog cetăţenii să fie înţelegători, iar atunci când apar echipele de deszăpezire să îşi mute autoturismele parcate, pentru a face loc utilajelor”, spune primarul Slatinei, Emil Moţ.

Primarul Emil Moț le-a mulțumit slătinenilor care au ajutat autoritățile, în lupta cu zăpada.

„Vreau să le mulţumesc celor care şi-au deszăpezit maşinile şi nu au aruncat zăpadape carosabil,  că au înţeles că aceasta nu e treaba primăriei şi au dovedit spirit civic”, mai spune Emil Moţ. 

 Și astăzi, au fost mobilizați pe străzi, pentru deszăpezire, 145 de oameni și 32 de utilaje de deszăpezire, s-au împrăștiat alte 15 tone de sare și 30 de nisip.

 

Sursa: Olt Tv

Ultimele stiri

VIDEO. Liderul Sindicatului „Aluministul” explică situația de la ALRO Slatina

Constantin Popescu, liderul Sindicatului „Aluministul” din ALRO Slatina a explicat, în cadrul emisiunii „Rațional”, ce se întâmplă la ALRO. https://www.youtube.com/watch?v=U6GOcORynUY

Mai multe articole din aceeasi categorie