joi, ianuarie 27, 2022
-2.3 C
Craiova

Slatina sărbătorește 652 de ani de atestare documentară

Cu ocazia împlinirii a 652 ani de atestare documentară, Primăria Slatina organizează mai multe evenimente, printre care Gala Campionilor, Gala Superlativelor sau Balul seniorilor. Acestea se desfășoară pe parcursul a patru zile, între 20-24 ianuarie.

„Vom deschide această manifestare luni, 20 ianuarie 2020 cu Gala Campionilor, începând cu ora 09:00 la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, unde se vor decerna diplome și premii elevilor, profesorilor, sportivilor și antrenorilor din unităţile de învăţământ şi cluburile sportive slătinene care au obţinut performanţe remarcabile în cursul anului anterior”, anunțat primarul Emil Moț.

Pe 22 ianuarie are loc Gala Superlativelor, tot la Centrul Cultural ”Eugen Ionescu”. Aici se vor acorda diplome de ”Cetățean de onoare” și ”Diplomă de merit” persoanelor fizice, juridice, asociațiilor și instituțiilor care au contribuit în anul 2019 la dezvoltarea vieții economice, sociale și culturale a municipiului Slatina.

Pe 24 ianuarie va fi marcată și Unirea Principatelor, prin depunere de coroane la statuia lui Alexandru Ioan Cuza. De la ora 17.00 începe Balul seniorilor, în cadrul căruia vor fi premiate cuplurile care au împlinit 50 de căsătorie pe parcursul lui 2019.

Printre vedetele invitate la acțiunile organizate de Primărie sunt Anastasia Lazariuc și Paula Seling.

Ultimele stiri

VIDEO. Liderul Sindicatului „Aluministul” explică situația de la ALRO Slatina

Constantin Popescu, liderul Sindicatului „Aluministul” din ALRO Slatina a explicat, în cadrul emisiunii „Rațional”, ce se întâmplă la ALRO. https://www.youtube.com/watch?v=U6GOcORynUY

Mai multe articole din aceeasi categorie