Slătineanca Mădălina Ghenea, apariţie răvăşitoare la Festivalul Internaţional de Film Transilvania, la braţul iubitului ei!

Frumoasa Mădălina Ghenea a surprins audiența galei TIFF, de la Cluj, după ce și-a făcut apariția  într-o rochie neagră, cu o crăpătură extrem de sexy, care a lăsat să i se vadă picioarele de gazelă. Și nu a venit singură! 

Mădălina Ghenea a devenit nelipsită de la festivalul TIFF, în fiecare an fiind un invitat special al galei. Anul acesta ea a urcat pe scenă pentru a premia filmul Proroca, în regia lui Constantin C. Popescu (n.r. premiul Zilele Filmului Românesc).

Frumoasa actriță nu a venit singură la eveniment, ci la brațul iubitului ei, Matei Stratan. Cei doi s-au asortat, alegând să se îmbrace cu ținute all black. Evident că Mădălina a fost extrem de sexy, pentru că rochia pe care o purta avea o crăpătură lungă ce lăsa să i se vadă picioarele lungi și frumoase.

Se pare că, în sfârșit, a ieșit soarele și pe strada celor doi. Și asta pentru că în ultima vreme celebrul cuplu a fost surprins de mai multe ori certându-se inclusiv în public și chiar s-a speculat că s-ar fi despărțit.

Vezi si cele mai reusite poze ale frumoasei oltence in GALERIA FOTO:

Sursa: cancan.ro    Foto: Facebook

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu