duminică, noiembrie 29, 2020
-1 C
Craiova

Slătineanca Mădălina Ghenea, apariţie răvăşitoare la Festivalul Internaţional de Film Transilvania, la braţul iubitului ei!

Frumoasa Mădălina Ghenea a surprins audiența galei TIFF, de la Cluj, după ce și-a făcut apariția  într-o rochie neagră, cu o crăpătură extrem de sexy, care a lăsat să i se vadă picioarele de gazelă. Și nu a venit singură! 

Mădălina Ghenea a devenit nelipsită de la festivalul TIFF, în fiecare an fiind un invitat special al galei. Anul acesta ea a urcat pe scenă pentru a premia filmul Proroca, în regia lui Constantin C. Popescu (n.r. premiul Zilele Filmului Românesc).

Frumoasa actriță nu a venit singură la eveniment, ci la brațul iubitului ei, Matei Stratan. Cei doi s-au asortat, alegând să se îmbrace cu ținute all black. Evident că Mădălina a fost extrem de sexy, pentru că rochia pe care o purta avea o crăpătură lungă ce lăsa să i se vadă picioarele lungi și frumoase.

Se pare că, în sfârșit, a ieșit soarele și pe strada celor doi. Și asta pentru că în ultima vreme celebrul cuplu a fost surprins de mai multe ori certându-se inclusiv în public și chiar s-a speculat că s-ar fi despărțit.

Vezi si cele mai reusite poze ale frumoasei oltence in GALERIA FOTO:

Sursa: cancan.ro    Foto: Facebook

Ultimele stiri

Klaus Iohannis a avansat în grad zeci de ofițeri MApN, SPP, MAI și STS

Președintele Klaus Iohannis a semnat astăzi o serie de decrete de avansare în grad. Au primit grade...

Florin Barbu, candidat PSD Olt: „Repornim irigațiile!”

Florin Barbu, candidat din partea PSD Olt la Camera Deputaților, vrea să susțină și din postura de parlamentar sistemul de irigații, agricultura...

Adrem angajeaza:

Studii: medii tehnice. Cunoştinţe specifice: • Cunoştinţe privind aparatele de măsurare;• Cunoştinte minime de informatică (IT).

Marius Oprescu, PSD Olt: Guvernul își maschează neputința cu vaccinarea

Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, consideră campania pentru vaccinarea împotriva COVID-19 drept o încercare a Guvernului de a „acoperi această incapacitate pe...

Ministrul Economiei, atac la distribuitorii de gaze: „Ce au făcut? Nimic!”

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a criticat dur companiile de distribuție de gaze, într-un interviu acordat în urmă cu scurt timp Agenției Agerpres....

More Articles Like This