Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Spectacol tricolor in Pasajul Mraconia din Judetul Mehedinti! Dunarea a fost colorata in rosu, galben si albastru, iar statuia lui Decebal a fost pentru prima oara luminata pe timp de noapte!

Consiliul Judetean Mehedinti a realizat doua proiecte cu adevarat spectaculoase cu ocazia Centenarului. Conducatorii judetului au reusit, cu ajutorul mai multor societati de stat, sa lumineze Dunarea in rosu galben si albastru, iar statuia lui Decebal, sculptata in stanca la Mraconia in Clisura Dunarii, a fost luminata toata seara si noaptea de vineri. 

Potrivit unui comunicat de presă, de vineri seara, al Consiliului Judeţean Mehedinţi, Dunărea a fost scăldată în luminile tricolorului care au fost proiectate pe pasajul Mraconia, iar Chipul lui Decebal sculptat în stâncă a fost pus în valoare prin proiecţia unor lumini, în cel mai reprezentativ punct turistic din judeţul Mehedinţi, la Mraconia, pe Clisura Dunării.

Momentul a fost organizat de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, prin Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara, cu sprijinul Consiliului Judeţean Mehedinţi.

“Am încercat astfel, să oferim turiştilor, o privelişte simbolică pentru Centenarul Marii Uniri care i-a unit pe români la Statuia Regelui Decebal, în această seară. Mesajul de unitate pe care ne-am propus să îl transmitem prin acest demers a fost primit cu căldură de cei care au venit special pe Clisura Dunării, special pentru acest moment, ori s-au oprit din drum să admire cele două două obiective turistice”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu.

Liderul CJ Mehedinţi a mai anunţat că se doreşte ca pe viitor cele două obiective, pasajul Mraconia şi statuia lui Decebal, să fie iluminate în permanenţă.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of