Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Stirea sfarsitului de an in economie: proprietarii lantului de magazine Dedeman au cumparat 23 la suta din ALRO Slatina! Actionari majoritari raman insa rusii de la Vimetco!

Una din cele mai importante stiri ale acestui sfarsit de an vine de la proprietarii lantului de magazine, Dedeman, fratii Paval! Acestia au decis sa investeasca in marele combinat ALRO din Slatina, ei urmand sa detina aproape 25 la suta din actiunile companiei din Oltenia!


Frații Pavăl, fondatorii celui mai mare lanț de magazine de bricolaj, Dedeman au achiziționat o cotă importantă din acțiunile scoase la vânzare de Alro. În urma tranzacției semnate săptămâna aceasta, Pavăl Holding deține 23, 16% din acțiunile uzinei de aluminiu.

Antreprenorii din Bacău au achiziționat astfel aproximativ 70% din totalul acțiunilor scoase la vânzare de companie. Și președintele Consiliului de Administrație al Alro, Marian Năstase, a achiziționat un pachet de 300.000 acțiuni.
Acționari majoritari rămân în continuare rușii de la Vimetco, societate care va deține în continuare un pachet de circa 54,19% din capitalul social al ALRO.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of