luni, iulie 4, 2022
33.4 C
Craiova

Tânăr din Olt, reținut pentru lipsirea de libertate a unei adolescente din Gorj

O tânără de 17 ani din Târgu Cărbunești, Gorj, a cerut ieri ajutor polițiștilor, după ce ar fi fost lipsită ilegal de libertate și tâlhărită în Târgu Jiu.

Potrivit polițiștilor, minora ar fi stabilit să se întâlnească cu o persoană necunoscută, de sex masculin, în incinta unui imobil din municipiul Târgu Jiu, relatează gds.ro. După aproximativ 2 ore, aceasta a solicitat să plece, moment în care barbatul ar fi lipsit-o de libertate.
Ulterior, minora, împotriva voinței sale, s-ar fi deplasat cu acesta către un loc de cazare de pe raza municipiului Târgu Jiu, ocazie cu care s-ar fi oprit la o terasă, situată pe strada Victoria. La intrarea în local, bărbatul i-a solicitat să-și lase telefonul mobil pe masă, pe care și l-ar fi însușit, ulterior părăsind incinta terasei.

În urma investigațiilor desfășurate de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroului de Investigații Criminale, a fost identificată persoana banuită de săvârșirea infracțiunilor, în persoană unui tânăr, de 27 de ani, din comuna Obârșia, județul Olt, în acest sens fiind organizat un flagrant.
A fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie calificată.

În urma probatoriului administrat în cauză, față de tânăr a fost dispusă măsură reținerii, pentru 24 de ore, fiind introdus in Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.
Astăzi, tânărul va fi prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propuneri legale.

Ultimele stiri

Video: 28 iulie: deschidere DEx12 Centura Slatina?

Dupa ce in luna martie a finalizat primii kilometri de drum expres din Romania – 18,5 km din Craiova...

Mai multe articole din aceeasi categorie