vineri, noiembrie 27, 2020
-6 C
Craiova

Târgu Jiu: Trei parcuri iluminate de Crăciun

Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu, a decis ca în acest an, în perioada Sărbătorilor de iarnă, să monteze instalații de iluminat în trei parcuri din oraș. El vrea în acest fel să evite aglomerația din centru.

„Anul acesta vom avea un iluminat ornamental deosebit de sărbători. Ca o noutate, parcurile de la Lido și Debarcader vor beneficia de iluminat decorativ special. Am luat această hotărâre din mai multe motive, însă am avut în vedere și faptul că trebuie să limităm cât mai mult aglomerarea zonei centrale.

Traversăm o perioadă dificilă în care va trebui să ținem cont de măsurile impuse de autoritățile centrale, așa că am găsit această soluție și sper să vă facă plăcere. Din păcate, toate evenimentele pe care trebuia să le organizam de sărbători au fost anulate, dar asta nu înseamnă că nu vă putem oferi un ambient plăcut, cât mai aproape de casă”, transmite Marcel Romanescu.

Ultimele stiri

Horoscop, 27 noiembrie 2020. Ce îți rezervă astrele

Berbec Orice conflict poate fi aplanat dacă știi cum să vorbești oamenilor. Fie că...

Calendar creștin ortodox: Sf. M. Mc. Iacob Persul

Acesta a trăit pe vremea lui Onoriu şi Arcadie, împăraţi creştini, în anii 395. Creştin de la strămoşii săi, locuind în cetatea...

ANGAJAMENT ȘI DISCIPLINĂ 26.11.2020

Uniunea Salvați România+Fără penali în funcții Schimbarea mentalitățiiO adevărată reformă în educațieProtejarea mediului+O Românie fără hoție

Leul din clipul manelistului Dani Mocanu, găsit la un executor judecătoresc

Mai multe percheziții au avut loc în ultimele zile cu scopul de a găsi leul rănit filmat în cel mai recent videoclip...

Emil Moț: Vineri se aprind luminile de Sărbători în Slatina

Municipiul Slatina este pregătit să întâmpine sărbătorile de iarnă, iluminatul festiv urmând a fi inaugurat vineri, 27 noiembrie, la orele 17:00.

More Articles Like This