Tariceanu pune presiune pe Dragnea si PSD! Liderul ALDE e sigur ca va castiga daca va participa la alegerile prezidentiale!

Calin Popescu Tariceanu este sigur ca il va invinge pe Klaus Iohannis sau pe orice alt candidat la alegerile prezidentiale! Cu conditia sa accepte sa participe la scrutinul din decembrie! Tariceanu precizeaza ca inca nu este sigura candidatura sa si ca o decizie in acest sens se va lua impreuna cu partenerii de la PSD, in functie de persoana care se situeaza cel mai bine in sandaje. In acest moment, liderul ALDE il surclaseaza pe Liviu Dragnea din acest punct de vedere.

“Voi câştiga dacă voi candida. Candidatura nu este încă decisă. Cu partenerii din PSD am hotărât ca acest subiect să-l abordăm după alegerile pentru Parlamentul European. Vom evalua care este candidatul care are cele mai bune şanse să-l învingă pe Klaus Iohannis la alegerile din toamnă. E o decizie grea, sunt pregătit pentru aşa ceva. Vom hotărî şi vom decide ceva mai târziu, dar nu mai durează mult, sunt aproximativ două luni până când se va lua această decizie”, a spus Tăriceanu la Antena 3.

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu