joi, decembrie 9, 2021
0.4 C
Craiova

Tariceanu-Ponta si Viorica, leapsa pe ouate! Cine e fericitul castigator!

Tariceanu-Ponta si Viorica cutremura scena politica! Guvernul se clatina in aceste zile. Si nu din cauza protestelor de sambata, ci pentru ca Tariceanu nu uita si nu iarta ca a fost tradat! Bucuros in prima instanta ca a scapat de Dragnea in drumul catre nominalizarea la presedintie din partea si a PSD , si a ALDE, Calin Popescu a dat peste un adversar la care nu se astepta nici in cele mai nevinovate glume: Viorica Dancila.

Viorica a preluat cu tupeu partidul de la Dragnea si s-a autoinstalat, si cu concursul unor baieti destepti ca premier si, spre uluiala lui Tari, ca si candidat la presedintie.

Tariceanu a luat foc si a inceput Marea Razbunare. L-a atras de partea lui pe Ponta si amandoi pe aceeasi voce au inceput sa traga in PSD.

Tariceanu si Ponta au inceput canonada. Ba ca nu e in regula rectificarea, ba ca bugetul a fost prost gandit, ba ca guvernul e supradimensionat si merita restructurat. Si tot asa! A inceput astfel o leapsa pe ouate, frumosul joc al copilariei noastre. Tariceanu i-a dat leapsa lui Ponta anuntand o alianta, negata insa de Victoras.

Viorica se tine tare, coafura rezista!

Victoras i-a intors leapsa cerand iesirea de la guvernare a ALDE sau introducerea in Guvern  si a  ProRomania. Tariceanu a dat-o mai departe lui Dancila, care a raspuns ca s-a rezolvat, nu se poate. Veorica a respins cu zambetul pe buze toate cerintele partenerilor de guvernare. A ignorat si ultimatumul lui Calin Popescu, care i-a cerut ca, pana pe 20 august, sa vina cu masuri exact pe placul lui.

Cu o ultima leapsa, Viorica i-a anuntat pe toti ca Guvernul merge inainte cu aceeasi rectificare, cu aceeasi structura a guvernului si fara sa permita altora sa vina in Palatul Victoria. O ultima leapsa catre seful ALDE si Victoras.

Tariceanu-Ponta si Viorica. Un trio pentru caderea sau pastrarea guvernului. Ramane de vazut daca Tariceanu va ceda presiunilor lui Ponta si va iesi de la guvernare. Risca sa dispara si ca partid, si ca personaj politic. Ar fi sfarsitul acestei leapse pe ouate, care pare sa aiba un singur castigator. Un castigator care savureaza tot scandalul si al carui nume incepe cu Klaus si se termina cu Iohannis.

Ultimele stiri

MEDICINA DENTARĂ

MEDICINA DENTARĂ MEDICINA DENTARĂ Publicată de Euro Oltenia Info pe Miercuri, 8 decembrie 2021

Mai multe articole din aceeasi categorie