joi, iunie 13, 2024
24 C
Craiova

Tenis de masă. Tricolorii luptă pentru medalii la Europenele U13 de la București

Federația Română de Tenis de Masă organizează Campionatele Europene U13 Romstal, o nouă competiție internațională găzduită de Capitală, care îi aduce la start pe cei mai buni juniori la această categorie de vârstă.

Spectacolul de la Romstal Romania U13 European Championships este în Sala Polivalentă (Calea Piscului, nr. 10), din București, între 22-26 mai, iar intrarea este liberă pentru spectatori. Sportivii români își vor măsura forțele, pentru medaliile europene, în probele: echipe mixte, dublu mixt și simplu feminin/masculin.

„Pregătiri în toi în Sala Polivalentă din București, pentru următoarea competiție prestigioasă organizată de România! Romstal U13 European Championships 2024 este precedat de cantonamentul de pregătire al reprezentanților noștri! Sportivii Nadalia Ionașcu, Maya Madar, Kariss Șerban, Andrei Bădescu, Alexandru Pop și David Toro se antrenează alături de parteneri și antrenorii loturilor naționale, înainte de a-și demonstra calitățile în competiția care are loc între 22-26 mai. Micilor tricolori le-au fost alături două dintre jucătoarele importante din lotul național de senioare, Bernadette Szocs (#10 mondial) și Andreea Dragoman (#62 mondial)“, a anunțat Federația Română de Tenis de Masă, pe Facebook.

Meciurile pot fi urmărite pe ETTU TV.

Citește și: (VIDEO) Tenis de masă. Sportivele CSM Slatina, din nou pe podiumul Campionatului Național U19. Cinci medalii la dublu fete și dublu mixt

Ultimele stiri

13 iunie – Ziua Eroilor și Înălțarea Domnului

La 13 iunie 2024, odată cu sărbătoarea creştină a Înălţării Domnului, la 40 de zile de la Sfintele Paşti,...

Mai multe articole din aceeasi categorie