Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Tensiune la Targu Jiu! Primarului Marcel Romanescu i se cere demisia din cauza unui protocol semnat cu Directia Generala Anticoruptie!

Protocol supriză încheiat între Primăria Târgu Jiu și Direcția Generală Anticorupție. În plin scandal al protocoalelor cu insituțiile de forță, primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, i se cere demisia după ce a semnat un astfel de document fără să anunțe Consiliul Local.

Actul este parafat pentru colaborarea cu angajații direcţiei anticorupţiei şi a fos fost semnat la sfârșitul anului trecut. Consilierii locali au aflat abia acum și îi cer explicații primarului.

Edilul din Târgu Jiu a semnat protocolul cu Direcţia Generală Anticorpţie fără să ceară şi părerea consilierilor locali. Documentul avea ca principală ţintă lecţiile pentru funcţionarii publici despre luarea de mită. Consilierii au aflat recent de existenţa acestui act şi îl acuză pe edil că are mai multe înţelegeri ascunse cu instituţiile de forţă.

Nici măcar viceprimarul oraşului nu a ştiut de acest protocol.

Primarul Marcel Romanescu se apără, însă, şi susţine că este nu este nimic ilegal în încheiera unui protocol între două instituţii.

Protocolul a fost semnat la sfârșitul lunii decembrie 2017, iar primarul susține că a mai semnat un astfel de act și în urmă cu câțiva ani când era subprefect de Gorj din partea PDL.

 

Articole asemanatoare

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Alex Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Alex
Guest
Alex

Trăim într-o societate în care protocoalele secrete, încheiate între servicii și diverse structuri ale Ministerului Public, sunt la ordinea zilei. Protocoale încheiate încă din timpul guvernării PDL, care nu au la bază principiile fundamentale și constituționale ale unei democrații. Acestea arată a instrumente pur politice, folosite mai mult în răfuieli și răzbunări politice, și mai puțin in sensul dovedirii acestui flagel numit “corupție” care s-a răspândit în toată lumea. Astfel vine întrebarea firească despre protocolul încheiat de primarul Marcel Romanescu cu Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Gorj, dacă el a fost semnat în baza SNA – Strategia Națională Anticorupție,… Read more »