duminică, iulie 3, 2022
26.8 C
Craiova

Terasele din Slatina, verificate de Poliția Locală

Toate terasele din Slatina se află în aceste zile sub controlul autorităților. Cei de la Poliția Locală, coordonați de IPJ Olt, au cerut de la patroni documentele care se încadrează la „disciplina în construcții”. Oamenii legii verifică dacă se respectă amplasarea pe domeniul public, în condițiile în care o parte dintre firme sunt sezoniere sau deschise recent.

În plus, se verifică și autorizațiile de construire pentru cele care au efectuat lucrări de extindere. Sunt cazuri, după cum au declarat cei din Poliția Locală pentru euroolteniainfo.com, când patronii nu mai așteaptă avizele finale de la autorități și își continuă activitatea, urmând să obțină pe parcurs și documentele finale. Acțiunea de control a demarat duminică, 13 firme având termen până azi să prezinte documentele la control. Alte patru terase sunt verificate în aceste zile, iar amenzile în caz de nerespectarea legii sunt uriașe.

Poliția Locală verifică în plus și dacă sunt respectate normele de igienă, de distanțare socială sau purtarea de măști.

După cum a anunțat și ministrul de Interne, Marcel Vela, în toată țara au loc controale efectuate de echipe mixte – de la poliție, Protecția Consumatorului, DSP, ISU și Poliția economică.

Ultimele stiri

La mulți ani, Slatina ❗

Televiziunea Euro Oltenia Info a fost alături de slătineni la aniversarea celor 43 de ani de la trecerea orașului...

Mai multe articole din aceeasi categorie