joi, decembrie 9, 2021
0.4 C
Craiova

Termenul de azi în „Dosarul Caracal” s-a terminat înainte să înceapă

Termenul de azi în „Dosarul Caracal” s-a terminat înainte să înceapă, anunță unul dintre martorii citați, Ovidiu Zară. El a postat pe pagina sa de Facebook următorul text:

„Termenul de azi în „Dosarul Caracal” s-a terminat înainte să înceapă.  Inculpatul Ștefan Risipițeanu are COVID și este internat la Spitalul Penitenciarul Jilava, iar Gheorghe Dincă este în carantină la penitenciarul Craiova.

Următorul termen: 3 noiembrie 2021.

Până atunci, sper să nu aflăm că i-a ucis virusul pe Risipițeanu sau pe Dincă !!! Atunci procesul încetează … Iar ADEVĂRUL nu se va mai afla niciodată”.

Astăzi ar fi trebuit să fie audiați noi martori în dosarul uciderii Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu. Avocatul familiei Măceșanu, Aurel Modovan, susține că procesul va dura destul de mult: doar audierea martorilor se va întinde până la sfârșitul anului, cel puțin!

„Urmează în continuare să se audieze și alți martori. Este departe de a se afla adevărul în această cauză, dar sperăm că până într-un final, când vom pune concluzii pe fondul cauzei, să știm ceva. Deocamdată suntem în plină desfășurare de activități ale cercetării judecătorești și urmează să clarificăm cumva lucrurile.( … )Mai sunt cel puțin 20 de martori de audiat în această cauză apoi reiterăm discuțiile privind refacerea rapoartelor de expertiză”, spunea Aurel Moldovan la termenul din septembrie.

Ultimele stiri

MEDICINA DENTARĂ

MEDICINA DENTARĂ MEDICINA DENTARĂ Publicată de Euro Oltenia Info pe Miercuri, 8 decembrie 2021

Mai multe articole din aceeasi categorie